Dacă nu știați, pantalonii sunt unealta diavolului și duc la pierzanie femeia. Pentru că însuși Iisus a zis că femeia trebuie să poarte fustă. Într-o vreme în care TOȚI purtau fuste, ca idee.

Ok, e haios, putem râde, deși vom plânge strâmb, atunci când handicapații ăștia religiopați vor ajunge la putere în unele state, deja sunt aproape, în US, iar timpul încă nu s-a terminat.

Ce mă deranjează pe mine este că mizduțele astea religioase, atot predicătoare, înțeleg religia doar la nivelul la care le convine lor. Tipa asta are curul lăsat, deci lumea trebuie să poarte fuste. Pentru că așa a zis Hristos. Sigur, tot Hristos a zis să umbli în mm cu capul acoperit, în smerenie față de cer, dar ea nu umblă cu capul acoperit, că are părul creț și e păcat de dumnezeu. Machiaj decent la ochi si buze, checked, sprâncene pensate checked, probabil și epilată frumușel în toate zonele importante, că așa te prezinți virtuoasă, ca să intre tatăl ceresc în tine…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.