Iar primul care are onoarea a fost Mircea Geoană, care a văzut, cu ochii lui, că dacă rudele îi ajung la pușcărie, la fel i se pot dezgropa și tinichelele lui. Și, ciudat, dar domnul Geoană a recepționat mesajul și deja nu mai e țonțoroi prin spațiul public, împărtășindu-și programul de țară oricum dorește să îl asculte.

Acum s-a început cu pusul tunurilor pe Georgică Simion, din mai multe direcții, asta cu clanul Onoriu, plus declarația de ieri a lui Ciolacu, că va face o cerere oficială pentru a i se transmite de către autoritățile competente de ce e interzis George Simion în Ucraina și Moldova.

Acum, la Simion sunt două posibilități. Au sondaje reale, nu mizeriile pe care le vedeți la știri, care îi spun că AUR e foarte sus pe valul alegerilor și, atunci, ori încearcă să le reducă procentele, ori îi arată veverița pentru a-l forța la o eventuală susținere în parlament, dacă nu le iese alianța USL 3.0.

Pentru că, dacă nu știați, da, PNL și PSD discută despre o alianță electorală între ei, cu care să participe la toate alegerile, iar câștigarea lor cu peste 50% să le asigure și președintele, și premierul.

Să nu uitați să mergeți la vot, să votați schimbarea lui Klaus.
Pas cu pas.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

21 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Anul ăsta se implinesc si 10 ani de cand am facut puscarie.

    39
    • #2

      momentele cele mai linistite de pe blog

    • la multi ani….?!

      41
    • #4

      Cine-i iesit in ianuarie, hai sus, hai sus, hai sus…

      61
    • #5

      Nu, fratilor, n ati inteles, acum in 2024 sărbătorim un deceniu de la intrare, iar iesirea in 2025 :)))

      33
    • #6

      freige, trec prin vremuri de cacat, da, ma facusi sa rad. multumesc

      16
    • #7

      A, scuza-ma, Freige.
      ♬♪… Cine-i intrat in ianuarie… ♫♩♩

      P.S. In 2025 e sarbatorirea a 10 ani de la iesire, sau atunci e iesirea?

      14
    • #8

      Cotton Eye Joe:

      DE LA ieșire… Plănuiesc o petrecere grandioasa, iti dai seama :))))

      7
    • #9

      Felicitari, din ce in ce mai putini romani se pot lauda cu asta, majoritatea colegilor tai de generatie sarbatoresc 5 ani de la prescriere

      14
    • #10

      @Freigedank Imi dau seama, da ai totusi grija, am vazut niste petreceri de iesire asa de grandioase ca s-au lasat cu alte intrari :)))

      13
    • #11

      Si la Sinaia cand ai fost?
      Sau unde te duceai cu aia din comentariile de acu vreo luna?

      7
    • #12

      Cotton Eye Joe:

      Ai facut si tu puscarie, frate? Nu e o rusine daca ai facut, si altii de aici au facut puscarie , dar multi nu recunosc. Nu i o rusine. Din contra, cine n-are puscaria sau armata facuta nu se poate numi barbat.

      Ramona:

      Nu păpușă, eu am facut puscarie intre anii 2014-2015, nu are legatura cu ce spui tu, cu Sinaia

      8
    • #13

      @Freigedank Nu, eu puscarie n-am facut nici o zi, numai m-au arestat de cateva ori (de putine ori, cand eram mai tanar), si numai pentru kkturi, gen betii facute pe unde nu trebuiau facute, sau batai intre rockeri si cocalari, niciodata n-am fost arestat pentru chestii serioase gen cantitati de droguri and shit, maxim pentru ceva batai mai serioase cu niste muisti bagati in spital si carora le angajau alde tac-su avocati dupa aceea.

      4
  2. #14

    Cel putin la primaria Bucurestilor nu au nici o șansă, Știrea s-a autopropus dar tot asteapta susținera besedeului. Că următorul dupa Nicusor pare a fi Burduja, dar tocmai pe locul 10…

    7
    • #15

      Asta cu nicusor pe primul loc e cea mai tare gluma ever data pe blog.

  3. #16

    a zis adineauri ciolacu ca firea e candidatul psd. cred ca lui burduja i-au promis mentinerea postului de ministru in viitorul guvern usl pentru iepureala ce o va face.

    13
    • #17

      iepureala? exista vreun om intreg care sa voteze pentru burduja si pnl? :))

      15
    • #18

      nu, dar votanti de peneleu mai exista.

      10
  4. #20

    Daca stai asa si te gandesti ce proportii are rateul nostru. Noi nu ratam din saracie, dam rateu inconjurati de lux, din fucking cel mai mare palat de pe planeta, placat cu un milion de metrii cubi de marmura.

    Mai bine ar face un campus universitar in stil englezesc din casa poporului. In ideea asta:

    **
    V-aș provoca să continuăm exercițiul nostru de imaginație și să vedem cum se construiește o universitate? Să zicem că se găsește un filantrop cu mulți bani care vrea să înființeze și să organizeze o universitate în așa fel încât să faciliteze învățarea prin contaminare. Ce ar avea de făcut? Iată câteva sugestii. Mai întâi, e nevoie de un loc care facilitează studiul. O universitate are nevoie de o mare bibliotecă. Nu vă gândiți doar la cărți. E nevoie de spațiu de lucru confortabil, legătură bună la internet, suficiente bănci de date electronice cât să faciliteze accesul la informația de ultimă oră. Suficiente mese, scaune, fotolii, spațiu de studiu și de reflecție, însă conectat la lumea globală a hiperspațiului. Această bibliotecă trebuie să stea deschisă non-stop (ca în marile campusuri americane) sau minimum 12 ore pe zi (ca în campusurile englezești). E nevoie apoi de spații care să faciliteze comunicarea: săli de tipul „common-room” în care să existe scaune confortabile, tablă, cafea – și în care profesorii și studenții să poată sta de vorbă. Cumva, aș vedea sălile de curs și seminar ca niște extensii ale acestor spații ale comunicării deschise, locuri în care universitarii se organizează să lucreze împreună. Laboratoarele ar fi pasul următor – iar laboratoarele trebuie nu doar dotate cu aparatură, cât interconectate între ele, și cu laboratoare similare din străinătate. Cel mai prețios dar pe care ni l-a adus secolul XX este posibilitatea de a extinde modelul colegial al universității și învățarea prin contaminare la scară planetară. Pot colabora cu colegii de la New York și Sidney, Belgrad sau Londra, Hamburg sau Cluj, pot învăța de la ei, așa cum studenții lor pot învăța de la mine, sau colabora cu studenții mei de la București. În sfârșit, într-o universitate e nevoie de spațiul în care cercetătorul sau studentul să se poată retrage să lucreze: biroul de lucru. Ideal, birourile s-ar agrega ca într-un fagure în jurul spațiilor comune de discuție, și ar fi aproape de bibliotecă și de laborator.
    **
    Copiat de aici:
    letstalkaboutbooks.blog/2023/10/13/universitatea-si-invatarea-prin-contaminare/

    5
  5. #21

    nu mai tin minte daca am scris ca regret ca l-am votat pa saracia aia inutila. cu Veorica macar ne distram …

    3