Iar primul care are onoarea a fost Mircea Geoană, care a văzut, cu ochii lui, că dacă rudele îi ajung la pușcărie, la fel i se pot dezgropa și tinichelele lui. Și, ciudat, dar domnul Geoană a recepționat mesajul și deja nu mai e țonțoroi prin spațiul public, împărtășindu-și programul de țară oricum dorește să îl asculte.

Acum s-a început cu pusul tunurilor pe Georgică Simion, din mai multe direcții, asta cu clanul Onoriu, plus declarația de ieri a lui Ciolacu, că va face o cerere oficială pentru a i se transmite de către autoritățile competente de ce e interzis George Simion în Ucraina și Moldova.

Acum, la Simion sunt două posibilități. Au sondaje reale, nu mizeriile pe care le vedeți la știri, care îi spun că AUR e foarte sus pe valul alegerilor și, atunci, ori încearcă să le reducă procentele, ori îi arată veverița pentru a-l forța la o eventuală susținere în parlament, dacă nu le iese alianța USL 3.0.

Pentru că, dacă nu știați, da, PNL și PSD discută despre o alianță electorală între ei, cu care să participe la toate alegerile, iar câștigarea lor cu peste 50% să le asigure și președintele, și premierul.

Să nu uitați să mergeți la vot, să votați schimbarea lui Klaus.
Pas cu pas.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.