De când a început epidemia de COVID19, au intrat în românia sute de mii de români care stăteau prin străinătățuri. Și încă câteva mii sunt chiar în aceste momente la granița Ungariei cu Austria și nu sunt lăsați să treacă decât la noapte.

Ce voiam să zic.
Sper că vă este clar tuturor că, probabil nu toți, dar foarte mulți, sunt infractorii și cerșetorii care pestilențializau țările care s-au închis, iar acum, pentru că nu mai au de furat, se întorc acasă.

Oamenii ăștia vor avea nevoie de bani. Vor simți nevoia de sex. Protejați-vă casele, nu le lăsați descuiate, una din metodele hoților este să încerce clanțele și, dacă e deschis, să apuce ce găsesc rapid și să fuga. Asta dacă nu își dau seama că în casă e doar o femeie sau niște bătrâni. De restul, puteți să vă imaginați.

Dacă sunteți în categoria ușor de dominat fizic, femeie, bărbat, evitați să vă plimbați singuri prin parcuri sau locuri pustii, ascunse, străduțe înguste și necirculate, ganguri, plimbări lungi pe timp de seară. Un pumn în gură vă adoarme pe loc, bătaia nu e ca în filme, iar gura mare și postùrile amenințătoare nu ajută. Puteți fi jefuiți, violați sau mai rău.

Protejați-vă, protejați-vă, protejați-vă. Nimeni nu o va face pentru voi. Nici înainte nu vă proteja nimeni, acum suntem singuri, dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu va avea.