Dragul nostru guvern de la UE ne-a permis, în sfârşit, să interzicem şi acest obicei criminal al oamenilor, acela de a se căca în spaţiile publice închise. Era absolut inuman, nu puteai să foloseşti o toaletă să îţi pudrezi delicat barba sau să te piepteni, că dintr-o cabină de alături venea câte-o duhoare de sconcs mort de 2 săptămâni, de la un român sătul de atâta varză.

Nu serios, până unde putem merge cu limitarea drepturilor oamenilor care au nesimţirea de a fi altfel decât marea majoritate de vaci şi boi, ce îşi urmează neabătuţi drumul către abatoare? De ce să nu interzicem consumul de fasole? la urma urmei, băşinile rezultante pot fi extrem de periculoase. Sau să interzicem scobitorile. Poţi să te înţepi, doamne fereşte.

`Cetăţeanul Gogu Smântânel dinn Dolhasca, după ce a consumat cca 7 ţigări la birtul din localitate, s-a urcat la volan şi a plecat spre amanta sa, din Rădăuţi. Din cauza consumului de tutun, a pierdut controlul volanului, provocând un groaznic accident de circulaţie, soldat cu deraierea unui tren, a unei salvări şi a unei maşini de pompieri`.

Ştiu, e haios, nu?
Nu e deloc haios. Interzicerea drepturilor primare ale oamenilor este pur şi simplu o ingerinţă de neacceptat.
Nu înţelegeţi greşit, nu sunt fumător, sunt totalmente anti fumat. Dar oamenii au dreptul de a-şi băga o sârmă-n cur singuri şi de a se spânzura cu ea. E dreptul lor inalienabil, asupra propriului organism. Iar dacă pe mine nu mă deranjează că ăla atârnă de un capăt de sârmă ruginit, de ce mi-l interzici?

Nu mai bine inteligenţii de la parlament s-ar gândi la o lege care să separe în mod real localurile de fumători de cele de nefumători, decât şmenozeala care e acum, când masa de fumători e despărţită de cea de nefumători printr-o invizibilă barieră…de fum?

Nu, e mai bine să interzicem total.
Faza interesantă va fi că probabil, fiind o lege făcută de inteligenţele sublime ce lipsesc cu desăvârşire din parlamentul româniei, vei putea să pufăi pipă sau bong, cu seminţe de etnobotanice. Că etnobotanicele nu le putem interzice, că au substanţe multe şi nu le cunoaştem.
Păi nu?