Parcă v-am mai povestit de amicul meu, cel ce și-a prins prietena că îl înșela, dar a iertat-o pentru că o iubea, nu? Și că s-au căsătorit, iar după vreun an, el se amețise într-un team building și i-a făcut o tipă un blowjob, iar el, sincer, s-a dus și i-a spus nevesti-sii, care l-a părăsit pe loc, pentru că, nu-i așa, nu mai avea încredere în el? Și că ăsta a dat în patima alcoolului și nici în ziua de azi nu înțelege de ce greșeala ei a fost mai bună decât a lui?

În fine, discutam azi o chestie de gen pe unul din grupurile de Telegram pe care le frecventez și s-a despins o idee unanim acceptată.

Ca bărbat, ești condiționat genetic să impregnezi cât mai multe femei. E ceva natural și se datorează faptului că dintotdeauna bărbații mureau apărând gașca, grupul, tribul, iar șansele de a își trimite genele mai departe erau foarte mici, dacă își lăsau seva vieții într-o singură femelă.

E adevărat, acum nu se mai pune problema astfel, dar condiționările genetice există și este greu, dacă nu imposibil să treci peste ele.
Și, după o anumită vârstă, începi să înțelegi chestia asta ca pe ceva normal. Cât timp bărbatul respectiv își respectă familia, este discret, își iubește soția și copiii, ceea ce face el nu se poate numi înșelare.

Pentru că el tot o singură femeie iubește, tot la ea se întoarce în fiecare zi, tot ei îi dă banii la final de lună. Restul de femei sunt doar potoliri a unei foame genetice, asemănătoare cu fumatul unei țigări, pe furiș, în toaletă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.