Nu mă miră chestia asta, mi se pare chiar funny și e un semnal de alarmă pentru toți cei care încă nu înțeleg că dacă produsul e gratuit, tu ești de fapt marfa. Ca păcălicii care dădeau bani pe senzorii Airly, ca să facă reclamă la Philips și să aibă dreptul de a se plânge pe facebook, pentru doar 300 de euro, că și la ei miroase a cauciucuri.

Mi se pare, totuși, destul de ciudat că, într-o vreme când este destul de clar ce înseamnă gratuitatea, încă sunt oameni care merg ca văcuțele la staul să se vândă pe nimic, după care sunt uaaaaau, dar noi nu ne-am gândit… Sigur, pentru că companiile dau chestii gratis din mijul lor dulce și mărinimos, de aia.

Anyway, dacă nu se schimbă nimic la această mizerie numită bursa de energie, la iarnă o să vă setați singurei termostatul la 16 grade și vă veți bucura de o temperatură plăcută. Gândiți-vă că eschimoșii fac chiar și 16 grade într-un igloo. Bine, pot fi și -7, dar nu a murit niciun eschimos de -7 grade de frig.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.