Bună, Cetin,

Îți scriu acest mail ca să-ți fac cunoscut ultimul proiect al colegilor mei de la Asociația pastel, care, de câteva zile, fac eforturi să ajute cât mai mulți refugiați ajunși în România, și cu rugămintea de a ne ajuta să dăm mai departe această veste, astfel încât să ajungem la oamenii care doresc să ofere ajutor vecinilor noștri.

Pentru că este în natura noastră să facem fapte bune, nu am putut să închidem ochii atunci când am văzut suferința pe care o produce războiul. Acest conflict ne-a luat pe toți prin surprindere și cu cât ne afundăm mai mult în gânduri negre, cu atât timpul se scurge, iar vecinii noștri simt asta pe pielea lor.

Având în vedere că anotimpul rece e o piedică în plus pentru fuga din calea războiului, vrem să-i ajutăm să traverseze aceste clipe mai ușor. În acest sens am demarat campania Inimi calde pentru Ucraina, în speranța că le vom putea oferi un pic de căldură pentru trup, și poate punțin și pentru suflet.

Pentru o bună coordonare și organizare, suntem în permanentă legătură cu autoritățile și cu ONG-urile mari implicate în această cauză. Vecinii noștri au nevoie de pături, radiatoare, calorifere electrice, termoventilatoare, aeroterme industriale, tunuri de căldură pe motorină, pături electrice, saci de dormit pentru adulți și copii, pilote, lenjerie de pat, pelerine și patch-uri de încălzit pentru mâini. Vrem să începem cu aceste produse, dar nu vrem să ne limităm doar la ele.

Alături de noi se află Sameday, care ne oferă tot sprijin logistic național, astfel încât ajutorul să ajungă rapid și sigur acolo unde este nevoie de el.

Cum ne poți ajuta?

  • Ne dorim ca mesajul Asociației să ajungă la cât mai mulți oameni și ne-am bucura dacă ne-ai putea ajuta în acest sens cu o postare.

Pe ACEST link găsești pagina de donații, deschisă în site-ul Asociației pastel, unde oamenii pot dona direct.

AICI este postarea Asociației de pe Instagram, iar AICI cea de pe Facebook.

Îți mulțumim în numele oamenilor din Ucraina pentru căldura cu care vor fi primiți în țara noastră!

Nicoleta

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.