După cum știți, caut un pat de genul ăsta, de făcut la comandă, pentru că cele de pe internet sunt cam la fel cu cel din poză, care e de la mobexpert. Din păcate, nu am găsit nimic. Dar alta e faza.

Am intrat pe mobexpert, să mă mai uit la el, poate mă autoconving să îl cumpăr, deși e fragil rău. Și văd MARI REDUCERI DE 40%! Hai să văd cât e patul meu. Pat pe care îl urmăresc de vreo 3 luni, mai exact, am fost inclusiv în mobexpertul din Băneasa, să îl văd și să îl testez, că de aia și știu că e fragil.

Problema e că, atunci când am fost noi să îl vedem, acum vreo lună și ceva, prețul lui de magazin era mai mic cu vreo 300 de lei. Calculasem că, dacă îl cumpărăm, cu tot cu transport și montaj 5% din valoare, ieșim cam la 1000 de euro. Acum nu mai ieși la 1000 :mrgreen: după ce s-a aplicat reducerea fabuloasă de 20%.

Bine, nu mă agit, patul ăsta e mai mult un moft de al meu și, la o adică, îl aduce și Somproduct, identic cu cel de la Mobexpert și la jumătate de preț, dar probabil se face comanda în china din momentul achiziției, că altfel nu îmi explic 9 săptămâni de așteptare, 2 luni și ceva, pentru un pat, leave it in blood.

Anyway, vă avertizam că au început campaniile de BlackFriday. Notați-vă undeva ce produse vreți să comandați și prețul, ca să știți dacă de BlackFriday faceți o afacere bună sau una românească.