Nu știu câți dintre voi mai țineți minte ultima campanie electorală în care a fost implicat băsescu. La un moment dat, cu câteva zile înainte de alegeri, orașul a fost împânzit de bannere stradale în care erau prezentați membri ai altor partide, predominant PSD, cu diverse taglineuri scrofulariacee.

Bannerul ăsta de la USR este fix același gen de mizerie și e complet, complet interzis de legislația electorată. Hai să luăm adversarii și să îi desenăm că sunt răi. Dar, știți cum e, sunt ai noștri, e bine.

PNL nu uită de unde a plecat, așa că împarte ulei pensionarilor, prin piețe. Și, ca să nu fie arestați, pentru că e infracțiune, pun la treabă copii. Știți cum e, PSD=PNL=USL. Și USL trăiește.

Tot de la PNL, avem încă o nerespectare a legii electorale, pentru că, atunci când ești președinte, îți permiți orice, totul e bine, nimeni nu se poate lua de tine.

Deputatul USR Cătălin Drulă afirmă că, deşi Biroul Electoral Central a decis că autovehiculele colantate cu mesaje de campanie şi/sau figura candidaţilor nu sunt permise, un microbuz cu imaginea candidatului PNL Klaus Iohannis şi inscripţionat cu sloganul de campanie al acestuia a putut fi văzut la Mogoşoaia, făcând campanie.

Viorica rămâne viorica. PLus aia cu Vorbitorii de limbă engleză își iubesc țara mai puțin, care e vârful mondial al vârfurilor.

Și, pe final, ceva despre mine.

Fie că sunteți USR-iști, PNL-iști, PSD-iști, o să vă rog să vă luați opinia, să o scrieți pe o bucată de hartie de 120g, să o rulați frumos, după care să vă așezați pe o parte, dezbrăcați, să desfaceți cu o mână fesele, iar cu cealaltă să vă băgați opinia adânc în zonă.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.