Călin Fusu s-a gândit el bine şi vinde doizece.ro, ca `să se focuseze pe celelalte servicii`. Nu ştiu de ce, simte urinica mea de dimneaţă că ăsta de fapt e începutul sfârşitului uneia din cele mai haotice companii ce a activat vreodată pe piaţa online din rromânia.

A nu se înţelege greşit, mie îmi pare rău. Exceptând spamul pe email cu care m-au scos din minţi, neogenul e un îngeraş faţă de alte companii din piaţă, care săptămânal se bat cu cărămida în piept că au ajuns primii sau ai doilea, cu ajutor din columbia şi `citeşte cu cine şi-a mai tras-o adrian mutu`.

Meh Fusule, măcar ultima blogărie să o mai fi făcut…

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. Acum sa vedem suma de vanzare 🙂

  0

 2. Cred ca neogen e destul de mare pentru a claca prea usor DAR oamenii de afaceri competenti simt care este apogeul afacerii lor si o vand in cel mai propice moment. Gandindu-ne la faptul ca neogen nu are in spate oameni prosti, orice se poate intampla. Nu stiu de ce zici haotice, eu as zice “cu idei diverse” 🙂

  0

 3. Pai vezi ca a dat pe twitter sa te pregatesti de Blogaria. De ce nu esti atent? 🙂
  twitter.com/#!/calinfusu/statuses/91424101381574656

  0

 4. Paguba-n ciuperci!

  0

 5. #7

  Citeam chiar ieri cred undeva cum incearca guvernul sa reglementeze piata de gambling / jocuri online.

  Interesanta coincidenta …

  0

 6. Mai bine vindeau Neogen sa se concentreze pe doizece.ro. 🙂

  0

 7. #9

  Astept asta de cand au transformat colegi.ro intr-un cacat de copie de facebook, mai plina de coca decat facebook-ul insusi. Duca-se!

  0

 8. Alt exemplu de “antreprenor roman”.

  0

 9. #11

  CEL MAI PROST SITE DE SOCIALIZARE TERMINATIL DRACU ODATA

  0