Ieri seară eram pur și simplu terorizat la gândul că trebuie să mă întorc de la Brăila, pentru că se anunța iar pentru azi viscol și ninsoare și deja eram refugiat de aproape o săptămână. Terorizat din cauza faptului că peste tot se anunța că se circulă greu, că e tragic și tragedie peste tot, că autostrada e varză cu carne, că orgia albă s-a dezlănțuit etc.

Azi am venit de la Brăila. Exceptând niște distracții tehnice cu mașina, am venit cum nu se poate mai bine. Toate șoselele erau curățate ca în palmă, la negru, pur și simplu nu mai exista zăpadă nicăieri, pe tot drumul.

Serios, câteodată e posibil să îi blamăm gratuit pe oamenii de la țară și poate ar trebui să ne îndreptăm ura către presă, autorii morali al tuturor mizeriilor din românia, sponsorii adevărului pe bani și pișcoturi.

Am stat doar câteva zile, fiind lejer deconectat de la sursele mele de informare, de prieteni și restul, având doar televizorul din bucătărie pe unul din programele de știri. Serios, doar în câteva zile am devenit un român speriat de orgia albă și de distrugerile pe care le-a lăsat în urmă, ajungând rupt total de realitățile din exterior.

Iar asta mi s-a întâmplat mie, un tip care chiar e ușor din sistem, nu e împingător 2 la mina Lonea. GÂndiți-vă ce efect au balastierele astea de știri false și exagerate pentru oamenii care nu sunt din București, care nu au acces la internet sau, dacă au, au deschis pe lovendal sau știripescurt și au rămas cu impresia că gunoiul de acolo este realitatea din teren.

Pe scurt, am ajuns acasă, suntem bine. Mulțumim frumos. Igor a împlinit 25 de kile.