De ieri sunt bombardat cu stiri. Ana Birchall a apărut pe internet într-un filmuleț pornografic.
Deci, prima mea întrebare ar fi…Cine este Ana Birchall? Eu nu am auzit de ea niciodată până ieri, când am văzut filmul la zoso. Care e faza? De ce se face atâta scandal?

Pentru faptul că o femeie face sex oral unui bărbat, iar acel bărbat, în josnicia sa supremă, a înregistrat pe ascuns acel act sexual?
Să înțeleg, dragi cârcotași, că nici o femeie din viața voastră nu v-a luat-o-n gură? Înseamnă că sunteți mai săraci decât aș fi crezut.

Să vă anunț ceva.
Sunt 99% șanse ca scumpa voastră mamă, care v-a crescut și v-a educat, să se fi jucat cu excrescențele venerabilului vostru tată în guriță, finalizând cu o mică gargară. Iar faptul că noi nu știm asta se datorează faptului că tatăl vostru a avut decența să nu o filmeze pe ascuns. Desigur, mai e vorba și de capacitățile tehnice din vremea respectivă.

Așa că pudibondismul infect “vai, ce a făcut, trebuie stigmatizată, trebuie distrusă”, este absolut desuet.
Nimeni nu îl condamnă pe nesănătosul care juisa la gândul că va urmări mai târziu pe cameră prestația sa. Pentru că na, e bărbat, nu are nici o vină, el a incercat.

În schimb, Ana Birchall e o târfă și trebuie să îi dăm foc, nu?

A doua întrebare ar fi:

Se îndoiește careva că femeile din politica noastră au ajuns unde sunt dând cu gura prin poalele diferitor bărbați cu putere și influență?
Mioara Mantale, fostul prefect al Capitalei. O păsărică cu mintea cât o gărgăriță, ajunsă peste noapte șeful a tot ce mișcă în București. Desigur, datorită faptului că este un om de valoare, cu multe realizări în viață, nu?

O mai ține minte cineva pe fosta ministră a transporturilor? Anca Boagiu. Peste noapte ministră. Fără nici un fel de valoare, portofoliu, rezultat notabil. Doar că aparținea de Băsescu. Se îndoiește cineva de ce a făcut ca să ajungă acolo?

Ulterior, vin la rând Elena Udrea, Lavinia Șandru și toată gașca de pizdulici care s-au trezit politiciene peste noapte, apărând din neantul sexual al jegului politic și dispărând, ca Ana Birchall, în același jeg.

Și dacă toți știm că sunt așa, de ce naiba vă revoltați?
Că nu sunteți voi acolo?

Păi voi nu trebuie decât să vă lăsați de fumat și vă rezolvă Mihaela Rădulescu…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.