vama veche

Niciodată nu m-am dat în vânt după spiritul vămii vechi. Nici înainte, când era plin de hipsteri în curul gol, care admirau natura și dădeau la buci, nici după ce a salvat-o Mircea Toma și a transformat-o într-un loc unde veneau hipsteri cu SUV-uri și stăteau în curul gol, la umbra cortului legat de portbagajul deschis, dând la buci.

Ulterior, când am mai trecut, rareori, pe drumul spre bulgari, era plin de nespălați lânoși,eventual beți, care îți cereau bani de o clătită că le e foame sau dacă nu, măcar o țigară, două. Adevărul e că spiritul ăsta al vămii, cu am 50 de lei, stau o săptămână și dorm pe plajă, nu m-a coafat niciodată. Sunt prea comod și am nevoie de baie cu apă curentă, nu îmi place să înnobilez apa cu resturile intestinului meu gros.

Luni am fost în vamă și mi-a plăcut.
Pentru că era gol, prețurile erau decente, clătitele au fost ok, berea de la hypermarket ieftină, șezlonguri la greu pe plajă, apa cadă și gagici drăguțe. Dacă ar fi așa tot timpul anului, m-aș duce în fiecare weekend.

Din păcate, a început deja sezonul hoarderilor și ăsta e pentru mine semnalul numit Bulgaria.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.