Nu prea abordez eu teme lacrimogen sociale de astea, pentru ca in general sunt dezgustat si scarbit de tot ce inseamna romania, dar asta chiar m-a facut sa ma gandesc serios la vremurile in care traim.
Deci ok, daca privim printr-o prisma bolnava cu ochiul negru al ministrului-handicapat Paul Pacuraru, e normal sa impozitezi cadourile de 1 martie, primele si cadourile pentru copii, pentru ca intra in categoria venituri.
Dar cum poti sa ceri impozitarea telefonului de serviciu? Sau a masinii de serviciu?
Pai eu am telefon de la munca drept bonificatie, ma tantalaule? Nu il am ca sa imi desfasor munca? Sau masina mi se da pentru ca am rezultate bune in campul muncii, si plec zilnic la Varna sa ma relaxez? Nu o folosesc ca sa imi fac munca, pentru ca in asta consta serviciul meu? Se impoziteaza abonamentele de transport in comun? Adica o facilitate oferita de firma, pentru a veni angajatii la munca, e impozitata? Pai ba Pacurarule, tac`tu, cand pastea oile (ca asta inseamna pacurar, cioban), ii lua stapanu-sau taxa ca futea mioare?
Sau dintr-o uniune de asta ai iesit tu, cu fata aia de oaie?
Daca sunt de acord cu basescu la ceva, sunt de acord cu faptul ca guvernul Tariceanu e cea mai mare boala care a existat in romania post revolutionara.
Si ma apuca toti dracii cand stiu ca asasinul asta nu o sa pateasca nimic, niciodata, ci va trai fericit si bogat pana la adanci batranete.