Pentru că se vorbește în online de antreprenoriat și succesuri masive, vă prezint un antreprenor de nădejde din românia. Societatea comercială Standard Mondopan Grup din Pitești, Argeș. Această societate este atât de bună și face o pâine atât de minunată încât grădinițele de stat se înghesuie să o cumpere, în ciuda prețului, nu mare, pentru o pâine de asemenea calitate, dar destul de măricel. 1193 de lei o pâine, pe data de 13.01.2020. Serios, GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT LUMINISUL PADURII PITESTI cumpără 110 pâini cu 1193 de lei bucata. Mi se pare decent, nu văd nimic rău în asta, dacă pâinea e de calitate, copiii din Pitești merită ce e mai bun. La urma urmei, antreprenoriat se numește.

Dar stai, că nu e tot. Pentru că, până pe 16.01 pâinea s-a terminat. Și atunci, normal, grădinița a mai cumpărat o tranșă, acum de 120 de pâini, la același preț mediocru, 1193 de lei. Asta e, când pâinea este bună, nu precupețim NIMIC pentru copiii noștri.

Desigur, asta nu a fost tot, pentru că grădinița, de fapt, mai cumpărase pâinică de asta de calitate și în decembrie 2019.La același preț de 1193 de lei bucata. Și încă una în decembrie. Și încă una, tot în decembrie, de data asta, din păcate, contrar legii, pentru că achizițiile directe sunt sub 30 000 de euro, iar cele 130 de pâinici au costa 32.571. Dar nu contează, oameni buni, nu contează, pentru că pâinea de calitate este căutată și, la urma urmei, e pentru copii.

Interesant e că, în februarie, acest antreprenor vindea aceeași pâine către grădinița Micul Prinț cu doar 92 de bani bucata. Oare să nu fi fost la fel de minunată calitativ?

Cum e, băbăeț, este că vă vine să vă f*teți pe ea de viață și de muncă, când vedeți cum se fac banii adevărați, din care sunt plătite cruduțele, sânzâianele, cenușanele și restul de fete antreprenoare din piață?

Informația a apărut întâi pe roddit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.