Înainte de orice, țin să precizez că Ilie Năstase este un gunoi, nu îl sufăr, nu l-am suferit niciodată, nici când a fost făcut general, dumnezeu știe de ce, nici când s-a însurat cu mizerabila aia pușcăriașă and so on.

Dar, FOARTE SERIOS, când un român face o greșeală, nu există persoane mai interesate să îl calce pe cap decât românii. Fără nicio glumă.

Ok, Năstase a fost un porc, așa cum e el de obicei, la faza făcută în Fed Cup. Dar hai să ne amintim o chestie.

Poate unii dintre voi își mai amintesc că noi am mai avut o tenismenă bună, în afară de Halep. Adică pe Irina Spârlea. Care, pe vremea ei, tot cu o Williams se duela, dar cu sora mai mare, Venus, pentru că Serena era la tratamentul hormonal de îndepărtare a testicolelor.

Știți cum i-a zis, după un meci, domnul Williams, sportivei noastre? „Este un curcan mare și alb”. Comparați asta cu ce a zis Năstase, care practic, făcea o glumă proastă, întrebând dacă copilul Serenei va fi ciocolată cu lapte, dar atât, având în vedere că da, copilul Serenei va fi mulatru, deci ciocolată cu lapte.

Știți e a pățit domnul Williams pentru acea remarcă? Nimic. Știți cine a făcut scandal pe tema asta? Nimeni. La americani era vorba de un negru, iar negrii, se știe, au dreptul să spună orice, iar în românia nimănui nu i-a păsat sau, dacă i-a păsat, au preferat să tacă elegant, să nu supărăm marele vecin și prieten.

Comparați asta cu isteria nebună care s-a declanșat din cauza remarcii tâmpite a lui Năstase, în presa românească. PRIMII au fost care l-au eviscerat și l-au distrus. Pentru că așa e la noi. Dacă un străin greșește, e ok, asta e, a greșit, oricum e mai bun și mai civilizat decât noi. Dacă greșește un român, să îl ardem, dă-l dracului de țigan animal necuviincios și necivilizat.

Primul care se obosește să îmi spună că au dreptate, înseamnă că nu a înțeles nimic și se știe, ca la aia cu servici…