Una din plăcerile mele de pe tik-tok, în afară de sugestiile de filme, este să mă uit la cei care fac bushcraft și construiesc adăposturi, mai temporare sau mai pe termen lung, prin păduri. Nu mai primesc, nu știu de ce, clipuri cu filipinezi de ăia care, cu un băț, construiesc Colloseumul, 3 terme romane și o parcare supraetajată.

O alta sunt chinezoii ăia care se duc cu mașina pe undeva și campează în mijlocul lui nowhere, pe ploaie, vânt, ninsoare, întind cortul, desfac tot felul de gadgeturi pe acolo, își gătesc mâncare la spirtiere fancy, după care se culcă liniștiți.

Îmi place de nu mai pot, aș fi tentat, dar, mai jos, aveți motivul de ce eu niciodată nu voi fi prins cu cortul în sălbăticie, pe undeva. Ba chiar mă mândresc că, în viața mea, nu am stat în cort. Sigur, aș sta, dacă ar avea aer condiționat, apă curentă și bideu. Altfel, mă scuzați, dar pe mine mă găsiți la proximul hotel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.