iheartcluj (6)

Scriu asta cu o ușoară tristețe în glas și degete, pentru că s-a încheiat un eveniment foarte drag mie, eveniment care de la prima ediție a reușit să mi se înșurubeze în suflet și să rămână acolo, probabil pentru totdeauna. Tristețe și pentru că, din păcate, am plecat de lângă oameni dragi pe care îi văd mult prea rar, se știu ei cine sunt.

Pe de altă parte, a fost un eveniment extraordinar, cu oameni și locuri extraordinare, lucru care compensează din plin restul.

Mulțumesc și mulțumim din inimă tuturor sponsorilor și participanților și le promitem că data viitoare, cu ajutorul experienței câștigate cu #iheartcluj1, vom face să fie și mai bine, și mai prezent totul, și mai minunat.

Mulțumesc și mulțumim absolut tuturor celor ce ne-au popularizat hashtagul #iheartcluj în social media cu RT, like, share sau word of mouth, conform unor surse ce dispun de monitorizări numerice estimative, hashtagul #iheartcluj a fost, pentru o perioadă, cel mai popular hashtag din estul europei.

Ceea ce nu e rău deloc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.