Știu că simțiți toți tristețea faptului că s-a aproapiat toamna și încă nu ne-a acoperit nimeni inima cu ceva, cu un capac sau mai bine, cu inima sa. Pe mine mă îngrozește apropierea schimbării de fus orar, anul trecut nu am fost om 2 săptămâni din cauza asta, dormeam pe picioare.

Dacă simțiți la fel, prietenii de la Godeal24.com v-au pregătit niște oferte de Windows și Office de stă mâța în coadă și nu pentru că ar fi înghețat. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul SGO50 la checkout și voila, 44% reducere față de prețul de raft.

 

OFFICE 2016/2019 Software Suite vine și el cu super reduceri de toamnă, cu reduceri de 58% la aplicarea codului SGO62.

 

 

Pentru orice alt produs Microsoft listat pe site la promoție, la introducerea codului SGO55 aveți o reducere de 55%

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții) sau direct pe site. Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Repet, nu mai folosiți emil de firmă. Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.