La Netcamp am observat un trend comun al parerilor tuturor celor angrenati in online. Ca rromanii duc lipsa de idei. Ca exista  un gol pe piata serviciilor de internet si ca nimeni nu se inghesuie sa il ocupe.

Si totusi, desi toti sunt extrem de mobilizati in a anatemiza chestia asta, nimeni nu incearca sa propuna o solutie concreta de dezvoltare a acestui domeniu.

Toti asteapta de fapt ca cineva sa vina cu ideea, sa gaseasca implementatorul, programatorul si omul de vanzari, ideea sa fie pusa in practica si ulterior, sa apara fericit investitorul in online, care cu cateva mii de euro o cumpara. Si uite-asa incurajam noi dezovltarea.

Dragi antreprenori, v-ati gandit vreodata ca poate oamenilor astora, care au idei, le lipsesc unele lucruri elementare, fara de care ideea lor nu poate sa fie pusa in aplicare? Poate un lucru elementar ca un hosting face diferenta intre o idee si o afacere.

De exemplu, Enache are in cap un chat de cocalari, unde intrarea sa fie 1000€, participare exclusivista, demonstrata cu inscriptia Dulce & Cabana de pe piept si Luis Vuitonul de pe patachina. Ii da cineva un programator sa ii faca chatul? Desigur, e o gluma, dar daca chiar ar exista asa ceva, cine i-ar face programarea, designul, SEO si altele? Nimeni. Si asa ramane la stadiul de idee.

Solutii? Nu am. Eu nu sunt antreprenor online. Eu sunt un simplu blogher. Pot cel mult sa ofer gazduire gratuita unei idei bune si, daca se baga si Ionut, eventual un programator bun. Dar noi suntem mici, nu sadim bani pe ici si colo.

Asteptam adevaratii plantatori. Oricum, ce spun eu sunt doar povesti nemuritoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.