Nu stiam eu de ce fii-mea s-a oferit atat de binevoitoare sa imi dea ipodsurile sa le folosesc la sala. Ca sa citez “Cu mult drag, tati”. Am rămas chiar impresionat, cred că am vărsat și o lacrimă micuță, uite, mă, lumina ochilor mei, viața mea, cea care îmi va da paharul ăla de apă, la final.

Well, casca dreaptă nu scoate decât un sunet gâjâit, care mă face să am impresia că sunt surd de o ureche. Desigur, pline de cerumen, nu le-a îngrijit nimeni nici o secundă de când i le-am dat. O investiție excelentă, alături de iphoneul pe care l-a bușit acum 2 luni.

Ce voiam să zic. Am fost și m-am uitat prin Altex, dar, sincer să fiu, în afară de preț nu știu să evaluez căști. Mi-ar plăcea unele care să fie peste ureche, să fie albe (da, știu, cocalar) sau roșii, să se audă foarte tare, să aibă atenuare de zgomot și să țină bateria minim 5-6 ore.

Sugestii, vă rog? În niște limite decente de preț, desigur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.