Dacă vă mai aduceți aminte, scriam acum câteva zile că am fost la Constanța, la un eveniment al Rompetrolului, mai exact inaugurarea unei investiții de 380 milioane dolari.

Vă spun, total necaracteristic mie, am luat notițe cu maxim interes, era prima oară când intram într-o rafinărie și chiar eram foarte interesat. Ba chiar și puțin revoltat, că Puie Monta a declinat invitația la o investiție de 380 milioane și a trimis un agarici gomos, Rodin Traicu parcă, ceva secretar de stat. Bine că e ocupat cu cele 45 de milioane ale Oltchimului.

În fine, ideea e că nu voi mai scrie absolut nimic despre asta.
Pentru că celor de la PR, care s-au ocupat de eveniment, nu le pasă de subiect. Am discutat cu piarița care s-a ocupat de eveniment, să îmi trimită poze. Asta la sugestia ei, gen nu te mai chinui tu să faci, oricum avem poze făcute de noi, oficiale, calitate etc.

Se știe că eu am un talent deosebit la făcut fotografii, așa că am acceptat fără rezerve. Dar i-am spus, și nu o dată. Te rog să îmi trimiți pozele mâine, maxim poimâine, nu mi le trimite săptămâna viitoare, că îmi devin absolut inutile.

Nu mi le-a trimis săptămâna viitoare, au trecut aproape 2 săptămâni și încă nu le-a trimis.
Prin urmare, nici eu nu o să mă stresez cu nimic.

Face poze panoramice interesante iPhone 5, este?