Acum mai mulți ani mi-am șters și eu contul de HBO, din același motiv. COnt plătit, totul ok, doar că, din când în când, nu mă puteam loga pe el, pentru că de aia. Și dădeam mailuri la suport, de unde primeam, tot timpul, aroganțe despre cum poate ar trebui să reverific ce am făcut, să bag parola cu grijă, să mă uit la caps lock și tot așa. Totul pe banii mei, așa că am preferat să nu îmi mai fac nervi și să iau ce am nevoie din alte surse.

Între timp am ajuns la abonamente Netflix și Amazon, mai și închiriez filme, tot de pe Amazon, când chiar vreau să le văd și sufăr de lene, pentru că 3 euro chiar nu înseamnă nimic pentru închirierea unui film, mai plătesc vreo 2 abonamente de știri, un cont de spotify, susțin și un cont de patreon, cam dau suficienți bani pentru accesul la media.

Problema apare atunci când deja devine prea mult. Disney își face sistem propriu de abonament, mai e Hulu, Roku, plus tot restul chestiilor care cer bani pentru accesul la exclusivitățile pe care le dețin. Iar lăcomia asta nu va face decât un singur lucru. Să crească apetitul oamenilor pentru televiziunea clasică și pentru torente, care prosperă bine mersi, în continuare.

Vor rămâne cei ce vor reuși să agrege mult content și nu neapărat propriu și cei care au aplicații flawless, care funcționează fără probleme și care îți fac viața mai ușoară, nu mai grea.

Ceea ce nu este cazul aplicației HBO, care e greoaie și are conținut puțin.
Bine, oricum nu îi înțeleg existența acestei televiziuni. Dacă sunteți curioși, uitați-vă pe contentul oferit de Skytv sau Virgin, să vedeți câte televiziuni exclusiv de filme există, cu super filme și seriale tari, nu doar GoT.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.