Printr-un nefericit concurs de imprejurari, alaltaieri, am uitat in cuptorul cu microunde aripioarele pe care le pusesem la dezghetat, sa le fac prin panada. Le-am uitat as in s-au stricat in cuptor. In paranteza fie spus, imediat dupa ce am realizat ca sunt stricate, am scos din congelator alta sarja. Pe care am uitat-o in cuptorul cu microunde pana azi. Cand am remarcat ca s-au stricat si alea. Practic nu mai am carne in casa, am aruncat aproximativ 4 kile de pui in 2 zilei.

Anyway, prima sarja de pui am aruncat-o in cosul de gunoi. Si am uitat sa aruncam gunoiul. Asa ca, azi noapte, atrasa de mirosul imbatator, cateaua mea a patruns prin efractie in bucatarie, a deschis usa de la gunoi, nu stiu cum si a mancat circa un kil, cel putin, de aripioare de pui crude si stricate.

Momentan nu da niciun semn de ceva, dimpotriva, e vioaie ca un pitigoi primavaratic, aproape la fel de sprintena ca Ion Iliescu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.