Eu mai găzduiesc şi alţi bloggeri pe hostingurile mele. Am un cont de reseller care îmi permite să ţin bloggeri mai mititei, iar suma de 15 lei pe lună nu este un capăt de ţară şi practic şi-o pot permite toţi.

Ştiţi ce mă macină? De ce trebuie să vin eu în fiecare lună să le cer banii de hosting?

NICIUNUL  nu vine cu de la sine putere să îmi spună bă, vezi că am plătit hostingul pe luna aceasta. În nici un caz. Dimpotrivă. Trebuie să dau eu mailuri, să intru pe messenger să îi caut. Răzpunsul? În marea majoritate a cazurilor ah, bine că mi-ai adus aminte să îţi dau bănuţii. Adică o chestie aşa de minoră nici măcar nu merită amintită.

În alte câteva cazuri răspunsul a fost nu am bani, sunt rupt, plătesc luna viitoare şi de atunci au trecut câteva luni. O singură persoană mi-a explicat că dacă fizic nu e hostat pe hostingul meu proprietate, ci al altuia, nu are de ce să îmi dea bani şi i se pare ciudat că îi cer. Asta deşi tot blogul a fost instalat de mine, la fiecare problemă a apelat la mine, iar practic acel hosting este tot al meu, doar că nu îl plătesc.

Aşa că, de ce oamenii se bazează întotdeauna pe bunul simţ al celuilalt? Pe faptul că eu nu o să le inchid siturile pentru o amărâtă de sumă de 15 lei?

Da ştiu, toţi cei enumeraţi mai sus citesc asta.

ŞI DESPRE TINE E VORBA.

Foto: Mediafax

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.