Probabil ați citit toți despre ideea măreață a unei televiziuni rusești de a transpune în realitate Jocurile Foamei, nu ca în film, ci cu ruși flămânzi, 15 bărbați și 15 femei.

Inițial am fost ultragiat, ca, probabil, majoritatea celor care au citit. Adică un joc în care ai voie să ucizi, să violezi, să torturezi, să faci orice, pentru a câștiga un premiu? Mi se părea odios, în pofida oricăror declarații că fiecare își asumă chestiile pe care le face și încălcările legii vor fi pedepsite.

După care am realizat că stai, acolo e rusia. Singurul loc din lume cu un dispreț enorm la adresa cetățenilor săi, dispreț mai mare decât cel dintre români, este rusia. Rușii sunt un fel de vasluieni, doar că mai proști și mai alcoolici.

Știu, vi se pare exagerat. Nu mai este, când stai la masa de dimineață cu un cuplu de ruși, decenți, intelectuali, care, în timpul micului dejun, rad împreună 750 ml de vodkă pură, se ridică de la masă proaspeți ca niște trandafiri, se urcă în mașina personală și pleacă la muncă.

Așa că, 15 rusoaice care să se teamă de viol? Să fim serioși. Probabil nici nu înțeleg despre ce e vorba, dacă e ca la Vaslui. Pentru că violul e de fapt un act de iubire consimțit de minim 50% din cei 2 participanți. Procentele cresc odată cu participarea multiplă. Iar când pornești în viață fiind iubită de mică de tată, frate, unchi, vecinul Igor și vecina Ekaterina, chestiile astea vestice cu acceptare, cu iubire consimțită, ți se par glume de Sandra Brown.

Crimă? Well, toți mai cădem în propriile topoare, din când în când. Tortură? După ce trăiești în rusia, mănânci când mai găsești un ren amețit pe drum, probabil tortura pe burta plină e de recomandat față de viața de zi cu zi.

Serios, abia aștept emisiunea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.