Salutare tuturor,

Citesc zilnic acest blog si am facut appel la marinimia proprietarului pentru a publica un post in care sa va cer ajutorul.

Voi lansa in curand o mica agentie de voiaj si as avea nevoie de o lista de furnizori cat mai fiabili cu putinta. De aceea, v-as ruga sa lasati in comentarii orice sugestie cu hoteluri, pensiuni, conace, restaurante, domenii, podgorii, excursii in Delta, activitati traditionale ce s-ar preta pentru grupuri mici si medii de adulti (6-15 persoane), cetateni straini aflati in circuite prin tara.

Aceste grupuri vor sta o noapte in fiecare loc, deci nu sunt necesare structuri care se preteaza la sejururi de durata, nu musai adaptate pentru familii, nu e neaparat necesara piscina, sauna sau alte asemenea. Structuri de cazare de calitate, clasificate 3 stele sau 3 margarete minimum, unde ati avut experiente personale de la pozitiv in sus.

Nu structuri mai mici de 5 camere, nu structuri fara receptie, nu vila de inchiriat pentru grup de prieteni care sa vina la BBQ in weekend, nu de platit fara factura.

Zona? TOATA Romania, ba chiar Moldova de dincolo si Bulgaria. Orice sugestie care ar putea fi de ajutor e binevenita.

Multumiri anticipate tuturor!

voiaj . romania [@] protonmail . com