Dacă tot am zis că mă concentrez mai mult pe facebook, după ce twitterul mi-a suspendat cu aroganţă contul, am încercat să caut şi lucrurile frumoase de pe facebook, nu doar lucrurile care mă enervează. N-a fost ușor, că între timp am primit chestii peste chestii, însă am găsit şi ceva plăcut.

Harta crăciunului. O aplicație care îţi permite să trimiţi un mesaj şi un gând bun unei persoane de departe, cu care nu ai mai vorbit demult. De exemplu aş pune o inimioară pentru prietenii mei din Cluj. Da ştiu, pentru prieteni se pune steluţă săritoare, dar dacă eu vreau inimioară, ce vreţi voi?

Plus că ‘tăț’ cei buni’ din Cluj sunt deja pe Facebook, deci e mai sigur să le trimit acolo ceva decât prin alte canale.

Aşa că de astăzi eu intru în concediu de seriozitate şi încep să trimit steluţe săritoare la popor. Mă găsiți pe Harta Crăciunului și îmi puteți întoarce gestul dacă vreți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.