Simplu. Făcându-ne că plouă la oferte, uitând întotdeauna de clienţii vechi.
Am cartelă Vodafone. Pe care o foloseam şi pentru internet pe mobil, ca power user, adică un om ce consumă cam 2 GB de trafic lunar. Aveam ca ofertă, până pe la începutul anului, vreo 1.5 GB de internet, eram un tip fericit.

Până când Vodafone şi Orange au decis că e prea mult, în era telefoanelor smartfone, să dea atâta net şi au limitat la 200MB şi 250 MB trafic. Iar în ultimele 2 luni, de când am HTC Desire, am ajuns să plătesc numai pe net vreo 40 euro. Nu, nu mă laud că am Desire, doar că ăsta îşi face update singur la toate mizeriile, chiar dacă eu îi interzic. Dar oricum nu o fac, că de aia am smartphone.

Aşa că am devenit mândrul proprietar al unei cartele DigiMobil. Net nelimitat cu 4 euro. Convorbiri nelimitate în reţea. Convorbiri cu 1 cent în alte reţele fixe. 5 cenţi în alte reţele mobile. E perfect. Eu aş fi vrut să fiu client Vodafone. Dacă nu se poate, nu se poate.

Ştiu, nu o să am semnal când nu o să fiu în oraşe. E ok. 95% din timp mi-l petrec în oraşul meu. Pentru restul, găsesc eu o soluţie. Iar netul în oraş merge brici, am HSDPA, mulţumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.