O femeie din Vaslui, în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

După ce a combinat bicarbonatul cu apă carbogazoasă şi struguri, conform relatărilor familiei sale, femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă Vaslui, conform vremeanoua.ro

Elena Popa a fost operată, după ce intestinele i-au fost perforate de bicarbonatul de sodiu amestecat cu apă carbogazoasă. La 17 zile de la intervenţia chirurgicală, femeia se pregătea să fie externată, când a suferit un infarct şi a decedat.

Am ținut și eu, la vremea mea, varii diete, sperând că sportul și mâncatul puțin pot fi înlocuite cu o formulă magică, rapidă, care să facă hocus pocus și să scoată grăsimea din mine ca zerul din brânză (pun intended).

Bine, cu timpul am înțeles că orice dietă e de fapt substitutul fals al unei voințe de fier și intenției serioase de a slăbi și că singura dietă reală și valabilă e cea pe care o iei de la un medic specialist, care știe exact ce efect au chestiile astea asupra ta.

Femeia de mai sus este, CU SIGURANȚĂ, o victimă a internetului.
– Fetelor, nu mai știu ce să fac să slăbesc, am încercat Dukan, Keto, totul și nimic nu merge.
– Nicio problemă, bagă bicarbonat cu struguri, se umflă stomacul și nu mai îți este foame, e sățios și bun, a încercat și mama.
– Am încercat și am murit!
– La fel și mama…

Vreți să slăbiți? Înjumătățiți-vă porțiile de mâncare și faceți sport, cât de mult puteți.
Dacă nu, în fiecare din noi zace o vasluiancă gata să moară cu bicarbonat în mațe.