O femeie din Vaslui, în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

După ce a combinat bicarbonatul cu apă carbogazoasă şi struguri, conform relatărilor familiei sale, femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă Vaslui, conform vremeanoua.ro

Elena Popa a fost operată, după ce intestinele i-au fost perforate de bicarbonatul de sodiu amestecat cu apă carbogazoasă. La 17 zile de la intervenţia chirurgicală, femeia se pregătea să fie externată, când a suferit un infarct şi a decedat.

Am ținut și eu, la vremea mea, varii diete, sperând că sportul și mâncatul puțin pot fi înlocuite cu o formulă magică, rapidă, care să facă hocus pocus și să scoată grăsimea din mine ca zerul din brânză (pun intended).

Bine, cu timpul am înțeles că orice dietă e de fapt substitutul fals al unei voințe de fier și intenției serioase de a slăbi și că singura dietă reală și valabilă e cea pe care o iei de la un medic specialist, care știe exact ce efect au chestiile astea asupra ta.

Femeia de mai sus este, CU SIGURANȚĂ, o victimă a internetului.
– Fetelor, nu mai știu ce să fac să slăbesc, am încercat Dukan, Keto, totul și nimic nu merge.
– Nicio problemă, bagă bicarbonat cu struguri, se umflă stomacul și nu mai îți este foame, e sățios și bun, a încercat și mama.
– Am încercat și am murit!
– La fel și mama…

Vreți să slăbiți? Înjumătățiți-vă porțiile de mâncare și faceți sport, cât de mult puteți.
Dacă nu, în fiecare din noi zace o vasluiancă gata să moară cu bicarbonat în mațe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.