De fapt, voiam să scriu de ieri despre asta, dar eram băgat în mucus până peste cap, nu am avut timp, iar acum am uitat ideile pe care le aveam despre subiect. Asta e cea mai mare minciună pe care și-o poate spune cineva, lasă, nu notez, țin minte, pentru mai încolo.

Rezumatul este că hackerii ruși au atacat situri ale statului rpmân și cea mai des întâlnită reacție a fost
– Noi aveam site??

Dar mai haios este că Florin Căcâțu este supărat că nu au auzit ăia de el și că i-au greșit funcția, adică cum, nu ai auzit de președintele camerei deputaților din ROMÂNIA??
Doamne, nătărău om.

24 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Ma uitam la articolul poopatorului de cur Dani la zoso si dupa ce mi-am temperat vena, mi-am dat seama ca meritam…ii meritam pe astia care ne conduc si ne intoarce portofelul in fata.
  Si meritam si mult mai rau…

  7

  • #2

   ce articol, nu stiu

  • #3

   Ei, iar a trolat Eftimie pe la vecini…

   13

  • #4

   A lu nenea Eftimie legat de cum il incurca ambulanta.
   Si nu e vb de asta, e vb de mentalitatea asta de credincios superior, cum isi iubesc ei aproapele si vai ce inima mare, si cata mila pe capul lor, fata de noi astia pacatosi… dar BORistii astia sunt primii care ti-ar da un sut pe scari.

   16

  • #5

   a, ok, nu citesc, eu sar articolele semnate fluture si eftimie. vad ca cristici nu mai scrie, ca il saream si pe el

  • #6

   Articolul pupatorului de moaste este o troleala ieftina doar pentru a atrage reactii.Nu are nimic in comun cu realitatea.

   20

  • #7

   de ce accesezi articolele semnalizate cu specificatia ieftinie? ca sa-i cresti numarul de accesari?

   3

  • #8

   Boss, faci rau ca nu-i citesti. Eftimie nu e chiar gol, uneori (rar) chiar are sens ce scrie. Cu Fluture insa, e alta poveste. E haios pentru ca e modelul de prost ingamfat, plin de “desteptaciunea” lui, care are impresia ca are un pic de putere si se poarta ca atare (na, Fluture, sterge si comentariul asta daca poti).
   E uneori distractiv sa-i urmaresti elucubratiile.

   25

  • #9

   pe fluture am incercat multa vreme sa il inteleg, bazandu-ma ca o fi vazut vali ceva la el, nu are cum. dar m am lamurit, e ok.

  • #10

   Nu e vb de el pe persoana fizica, e vb de credinciosi, care sunt multi in jur, dar cam aia e mentalitatea.
   Am in familie, poopatori de moaste, care merg in genunchi in fiecare an si tin toate posturile, intre timp de la multa iubire probabil iti da cu “blesteme” (cand o sa vrei sa faci un copil nu ai sa mai poti-rar vezi atata iubire).
   Sau altii pe aceleadi principii, dar arunca pui de animale pe campuri, asta desi sunt unii tineri care se ofera sa ii duca animalele la sterilizat si le ia si mancare la fiecare vizita.
   Si multe exemple de iubire verbala, dar fapte…
   Pe asta l-am citit din greseala sincer, dar mi-a activat toata ura de BOR si de ipocritii de credinciosi.
   Cu cat sunt mai cu iubirea de popa, cu atat trebuie sa iei o distanta si mai mare fata de ei, macar de aia de care poti fugi.

   0

 2. #11

  Haioasa poza, era proaspat venit de la vopsit?

  Chiar, Arhi, ce parere ai despre barbatii care se vopsesc? ma uitam saptamanile astea la snooker si Jimmy White la varsta lui clar e vopsit, iar la Ronnie parca tineam minte mai multe fire albe, la el nu sunt sigur ori vopsitul e mai realist.

  2

  • #12

   jimmy white nu mai are par de la 30 de ani, aia e peruca. cat timp il face sa se simta bine cu el însuși, bravo lui.

 3. #13

  Ce a vrut să zică? Întrebare serioasă. Mă refer la partea care începe cu: “În al doilea rând,…”. Waterfuck?

  1

  • #14

   Nu vreau să fiu rău dar poate răspunsul e chiar în fața lui – poate hackeri aia știu ei ceva, poate au auzit ei ceva. Se pare că au găsit timp să-i răspundă lui Cîțu – t.me/killnet_channel/367

   0

 4. #15

  Flocâțu.

  10

 5. Catu e la mare bataie cu johanis la aroganta si prostie, e greu de spus care e primul dulapu’ care-si arunca paltonul pe masina pt. ca sclavii din jurul lui nu s-au sesizat sa-l ia sau catu care se crede buricul pamantului cand considera ca toti pamantenii ar fi trebuit sa stie cine e marele presedinte al senatului.

  8

  • #17

   Nu vreau să fiu rău dar poate răspunsul e chiar în fața lui – poate hackeri aia știu ei ceva, poate au auzit ei ceva. Se pare că au găsit timp să-i răspundă lui Cîțu – t.me/killnet_channel/367

   0

 6. #19

  Aia mai mult fac de ras hackerii rusi… Are GRU o unitate speciala, “Sandworm”. Aia ataca infrastructuri esentiale, nu siteuri amarate.

  7

  • #21

   ahaahahahahahahaha pai le trimitem noi:)))))

 7. #22

  Vetooooo! Ascunde dosarele cu sina ca vin hacerii!

  17

 8. #24

  Asta imi aduce aminte de o scena dintr-un film indian, in care intra un individ intr-o sala plina, rumoare in jur, toti uimiti, individul graieste:
  – Cum(nu stiti cine sunt eu)?!
  – Eu sunt Renumitul Chandragupta! …

  0