Având în vedere ajutorul neprecupețit al ministrului Câțu, care a direcținoat așa zisele ajutoare de stat spre renumitele credite bancare, credite care nu prea se acordă, pentru că băncile trăiesc lejer din împrumuturile de miliarde acordate săptămnal statului român, toți prietenii mei care au businessuri o duc greu, la propriu.

Și dacă tot am stat pe coadă, cum a zis Orban iar acum repornim economia, mă gândesc că, din prietenie și drag, ar trebui să începem să ne ajutăm prietenii, fiecare cum poate, pentru că e clar că altcineva nu o va face.

Primul lucru ar fi un link către serviciul lor. Nu e mult, dar tot e ceva.
De exemplu, Costin de la zoomrent.ro. Unul din cele mai umane servicii de închiriere mașini, servicii care trec, în majoritatea lor, prin clipe foarte grele (Hertz chiar a dat colțul). Dacă aveți de închiriat mașină, cu siguranță veți fi tratați peste media de bunăvoință a celor din domeniu. Bănuiesc că dacă o să afle că vine de la mine, o să primiți și mai mult decât media :))

Nu vă sfiiți, lăsați linkuri către oamenii care vă sunt dragi sau pe care îi placeți și care credeți că au nevoie de ajutor. Poate nu e mult, poate nu e totul, dar e un început.