Ok, am înțeles faza cu anvelopele de iarnă. E normal, e civilizat, nu vreau să mă bazez toată iarna pe norocul că nu o să mă aflu tot timpul în fața unei conserve pe patine.

Dar deja se sare calul, iar firmele care importă cauciucuri de iarnă deja sar calul. După ce că li s-a mărit cifra de afaceri de 9 ori într-un an, acum au apariții mobilizatoare la tv, în care înfierează proletar absolut orice tip de cauciucuri. Nu cumpărați anvelope de iarnă din târguri, nu cumpărați cauciucuri de iarnă second hand, nu cumpărați din străinătate, totul nu e bun, totul e criminal, toate ne pun viața în pericol.

Bine că până să intre legea în vigoare, circula 3/4 din rromânia cu cauciucuri de vară sau tocite și nu mai era așa o plagă. Acum, dacă ai cauciucuri de iarnă second hand cu cant de 6 mm, îți pui în pericol viața, că nu e mișelin sau, ca să citez din mizerabili ‘altă marcă consacrată, ce conferă siguranță’

Da mă, așa vom face, vom veni tot timpul la voi și vom da 400 de lei pe un nenorocit de cauciuc al mărcii consacrate, să faceți voi burta mare.
Rahat.