Citeam zilele trecute că Gazprom vrea să cumpere de la România certificate de alea de emisii de gaze. Dacă nu ştiaţi, fiecare stat are alocat un anumit număr de tone de chestii toxice aruncate în atmosferă, sub formă de certificate. Statele care nu sunt foarte poluante pot să îşi vândă din certificate celor care au poluare mai mare.

Acum câteva luni citeam despre tehnologia americană şi chinezească de a produce petrol din cărbune, una din cele mai poluante şi mai mortale chestii din lume.

Şi cugetam în sinele meu propriu la îndemnurile alea stupide tip Greenpeace, cu să nu lăsăm apa să curgă la chiuvetă, că cu apa aia un copil din Africa ar trăi 3 ani, să sting becul, ca să nu risipesc energia şi alte aberaţii.

Păi o singură fabrică de aia de transformat cărbunele în petrol poluează într-o oră cam cât aş polua eu într-o viaţă ( de fapt, probabil mai mult). Nu mai vorbim de fabricile uriaşe, de chestiile nucleare care distrug lejer tot ce prind, tăierile masive de păduri, ape transformate în moarte lichidă, etc.

Iar în tot acest timp, eu trebuie să cumpăr becuri cu mercur, ca să nu consum curent, să raţionalizez apa şi să mă piş în duş.
Nigga pliz!