inmormantare-guvern

Nu, nu la modul propriu, deși ar fi cel mai frumos cadou de sărbători. Ci să dispară și să ne lase în pace. Pentru că deja, cu acest buget, și-a dat măsura capacității de a apăra cloaca de mafioți de toate culorile ce se adapă la fântâna de bani a româniei.

Desigur, e vorba de mizeria cu bugetul alocat DNA-ului.
Vă dați seama, cum s-au gândit ei acolo, în cămăruțele alea întunecate ale lor, Băbăieț, cum facem noi să e punem pauză ăstora, că deja au construit o aripă specială pentru noi în fiecare pușcărie din țară. Și au găsit soluția. Tăiem bugetul DNA-ului. Nu au bani, nu au cum să funcționeze. Problem solved.

Desigur, am înțeles că a apărut un guvernant care să explice că a fost o confuzie și că e o problemă în curs de rezolvare. Mie îmi sună exact ca rezolvarea de la alegeri, când au mai pus 2 cabine de vot și l-au scos țap ispășitor pe senilul de meleșcanu.

Dar știți ce mă frământă pe mine cu adevărat?
Că acest buget a fost discutat, pe puncte, negociat și aprobat, chiar cu domnii atotputernici de la FMI. Nu i se pare nimănui ciudat că respectivii au fost de acord cu o asemenea măsură? Sau că, în condițiile în care rusia e noul nazism din europa, tot cei de la FMI au fost de acord ca Ministerul Apărării să aibă bugetul mult mai mic?

Sau că au venit setați să nu accepte cei 1.4 deficit propus de Ponta, așa că au acceptat 1.8, deși voiau 0.9?

Întrebări, întrebări.
Sub o guvernare ce trebuie să moară.