Scris de G.M
Pe scurt:

Administrez o firma care are doua puncte de lucru, unul in sectorul 6 si unul in sectorul 5.

Pentru ambele puncte de lucru, firma are contract de servicii pentru ridicarea gunoiului cu REBU de multi ani (din 2008)

De-a lungul timpului am fost multumiti de cum am colaborat si comunicat cu REBU – acesta fiind si motivul pentru care nu am dorit sa schimbam furnizorul.

In luna mai 2020 am primit o notificare foarte agresiva prin care ni se aducea la cunostinta ca Primaria Sectorului 5 a infiintat o firma (Salubrizare Fapte 5) si ca suntem obligati (?!) sa renuntam la actualul furnizor si sa incheiem un contract cu respectiva noua firma.

Fiind evident un abuz, am contactat REBU iar acestia ne-au confirmat prin intermediul firmai noastre de avocatura ca pot presta in mod legal 20 iar procesul de acordare a noilor licente nu a avut inca loc.

Astazi (09.07.2020) am descoperit ca fara stirea noastra, cineva de la Salubrizare Fapte 5 a generat la REBU o cerere de reziliere a contractului nostru de salubrizare pentru punctul de lucru din sectorul 5 (!!!!).

Sunt uluit de tupeul si disperarea acestor indivizi si sunt hotarat sa-I dau in judecata.

Pentru dl. primar Daniel Florea, care isi desfasoara campania electorala sub sloganul “DoarFapte” am doua mesaje:

Actiuni de tipul celei de mai sus sunt “DoarGunoi”
Daca disperarea dupa bani este atat de mare, propun sa dea o hotarare de consiliu local care sa intituie o taxa de solidaritate pe care toti cei cu activitate pe raza sectorului 5 sa o plateasca si care se poate numi “UnGunoi”