Știu că o să râdeți de mine ca de Vali cu tricourile lui din merinos, dar eu am o problemă cu tricourile și pantalonii scurți de firmă.

Sa vă explic.
Am vreo 5-6-7, nu știu, perechi de pantaloni scurți identici de la Decathlon. Ceva brand de ăla propriu, Daymio sau cum îi zice, am dat vreo 60 de lei pe bucată. Îi am de câțiva ani, sunt la fel ca în prima zi când i-am luat, fără probleme.

Când mă duceam la sală la Wordclass, la operațiunea titanii, m-am uitat în jur, toată lumea cu chestii de firmă pe ea, Under Armour la greu, sigle, figuri. Na, mă mai recunaște lumea, am zis să țin și eu obrazul subțire, așa că m-am dus și mi-am luat niște pantaloni scurți de la Under Armour și Umbro. Nu mai știu cât a fost aia de la Umbro, dar la cei de la UA o pereche cred că a costat cât toate celelalte prechi de pantaloni de-ale mele.

După…nu știu, 6 luni, sunt de nepurtat, toți. Fac niște găurele de parcă s-ar roade materialul, în cele mai diverse locuri. Nu multe, una, doup, fix cât să nu mai pot să îi port afară din casă, ca să nu râdă populația de mine.

La tricouri la fel. Îmi cumpăr de vreo 4 sau 5 ani, doar de la Cropp. Pentru că îmi plac foarte multe cele cu model, au niște chestii cu cranii și suprarealiste într-un mare fel. Iar prețul e infim, cred că cel mai scump este vreo 50 de lei, iar dacă le găsesc pe site la vreo promoție, prind și cu 29 de lei bucata. Nu le mai am pe toate, unele au cedat, pe altele le-am rupt prin diverse, dar majoritatea lor e prin șifonier, îmi iau altele când mă plictisesc de ele, dar sunt acolo, la fel de bune ca în prima zi.

Mi-am luat anul trecut prin toamnă, niște tricouri simple, de la un magazin de fițe, nu mai știu care, că m-a dus nevastă-mea. 200 de lei un tricou, figuri, unul polo, altul cu picouri, chestii de high class. Cred că le-am purtat de maxim 5 ori pe fiecare. Se vede urzeala prin ele, în unele locuri, s-au întins, scămoșat, vai mama lor, nici cârpe de șters pe jos nu ai face din ele.

Și nu înțeleg, ffs. De ce chestiile astea brand sunt atât de prost făcute și atât de scumpe, față de mărcile no name?