Visul oricărui utilizator de smartphone este să aibă internet atât de mult încât să nu îi mai pese dacă îi avertizează aplicația responsabilă de măsurarea traficului consumat. Pentru că, oricât de mult ne-am da noi după colț că vai, că telefon, că telefonul se vorbește doar la vorbit și altele, de fapt telefonul a devenit PC-ul la îndemână, pe care mulți dintre noi îl folosim în orice moment al vieții, de când ne trezim până fix înainte de a adormi.

Vodafone vine cu o ofertă care te poate ajuta în nevoia ta de internet. Mai exact, dacă își activează această opțiune, utilizatorii Vodafone pot câștiga 1 MB de internet gratuit dacă sunt sunați din rețeaua Vodafone sau dacă sună în alte rețele.

O adiție interesantă la această campanie, pe care nu am mai văzut-o nicăieri, este că și utilizatorii din alte rețele se pot înregistra în această campanie.

Pentru a acumula traficul de date, clientul altei retelei de telefonie mobila trebuie sa se inregistreze cu numarul lui din acea retea, prin SMS la numarul 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau in aplicatia MyVodafone. Numarului sau din reteaua respectiva i se asociaza un numar de Cartela Vodafone pe care va primi bonusurile. Numarul asociat poate fi un numar deja existent (pe care il ai prin casa sau o cartela Vodafone nefolosita) sau un numar nou, ce poate fi obtinut gratuit, la cerere, in reteaua de magazine Vodafone si/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site.

Eu, dacă aș avea cartele Vodafone, aș face-o destul de simplu, având în vedere că au apărut ofertele cu minute nelimitate. Mi-aș suna colega de apartament CÂT MAI MULT POSIBIL. După care aș pune-o pe ea să mă sune. Și tot așa. Să vină MegaBiții.

E interesant și dacă suni sau ești sunat de cineva din altă rețea, care face parte din campanie. Pentru că amândoi primiți 10 MB.

iar la înscriere primiți ca bonus 1GB.
Pam pam.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.