Nu sunt vreun power user în Office, folosesc Wordul cu parcimonie, iar în Excel cele mai mari șmecherii pe care le știu sunt să fac o sumă pe o coloană și să fac operații cu coloane și celule. Dar sunt unii, cum e nevastă-mea, care sunt ninja centură neagră 10 dani, folosesc și Outlook, și Excel, și Power Point de zici că nu-i adevărat.

Noutățile din Office 2021 ar fi funcția XLOOKUP, care îți permite să cauți conținut într-un tabel sau mai multe. XMATCH face search în coloane și celule și îți întoarce un rezultat cu poziția relativă a itemului.

Office 21, overall, a primit un look mai apropiat de Windows 11, cu ferestre rotunjite și paletă coloristică mai soft.

Și ofertele, desigur:

Cumpără MS OFFICE și primește Windows OS gratuit!

Nu e o glumă, cumperi Office cu 22.25€~45.25€ și primești Windows gratis!!! Sunt valabile diverse versiuni.

50%  reducere la Windows OS! Coupon code: SGO50

Windows 10 doar 7.4€.

Windows 11 doar 15.25.

Coupon code: SGO50

62%reducere la MS Office 2021 și alte produse software MS. Coupon code: SGO62

Utilitare diverse pentru Computer

Găsiți și computer tools  necesare îmbunătățirii vieții la PC.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Xlookup te asteptam ca pe butelie, vlookup avea limitarile lui, bine, puteau fi folosite 2 functii combinate pt a ajunge la ceva similar functiei xlookup, vorbesc desigur de functia match combinata cu functia index!

  1

  • #2

   alo, alo, putem supraviețui si fara laudă :)))

  • #3

   E greu sa fii modest cand ai centura neagra cu diamante in excel!

   0

  • #4

   maestre…

  • #5

   Ca tot discutam de centuri negre in Excel, uite un fun-fact putin cunoscut, o buna parte din circuitele integrate produse in lumea asta sunt testate post-productie si calibrate cu programe scrise in Excel.

   0

 2. #7

  Buna ziua,

  Indraznesc sa va intreb daca ati dori sa completati formularul 230 pentru Miruna, fetita mea diagnosticata cu amiotrofie musculara spinala SMA1, o boala rara care distruge toti muschii corpului pana nu te mai poti misca deloc. Miruna are nevoie de cel mai scump tratament din lume, Zolgensma, in valoare de 2.1 milioane de dolari. Pana in prezent am reusit sa strangem 1.906.853 dolari iar pentru a reusi, indraznesc sa va cer ajutorul.

  Formularul 230 se poate completa online in link-ul urmator. asociatianoel.ro/formular-230/

  Daca in 2021 ati fost angajat, ati achitat impozit pe salariu. Completand formularul 230, statul roman ne va da 3.5% din impozitul achitat de dvs. anul trecut.

  Va rog din suflet sa trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor dvs care credeti ca ar putea completa si ei.

  Asociatia Noel au reusit sa stranga aceasta suma uriasa pentru alti 3 copilasi iar acum ne ajuta pe noi urmand ca dupa ce se strang banii pentru Miruna, sa ajute un alt copil.

  Daca doriti sa urmariti strangerea de fonduri, ne gasiti in grupul de Facebook Uniti pentru Miruna din link www.facebook.com/groups/749355595491433/

  Daca aveti nevoie de alte informatii, va rog sa imi spuneti.

  Va multumesc foarte mult,

  Cristina Bejan

  0