Pe Travel & Living rulează 2 programe care reuşesc să mă scoată din minţi, de fiecare dată când le văd.
Unul e ceva numit cred Toddlers and Tiaras, în care fetiţe de 3-4-5 ani sunt mutilate de mame hidoase, umflate care nu au loc în 2 scaune, pentru a deveni regine ale frumuseţii.

Cea mai greţoasă fază posibilă a fost când am văzut o fetiţă de vârsta aceea EPILÂNDU-SE la subraţ. Dezgustător, mutilarea unui copil pentru ca părintele hidos şi cu şuncile tremurânde să ajungă să creadă că e o Miss, cu ajutorul unui prunc nevinovat . Înţeleg ideea că părinţii vor ca fii sau fiicele să ajungă mai mult decât au reuşit ei să ajungă, dar să distrugi fizic şi psihic o mogâldeaţă care de-abia a învăţat să vorbească e mult. Mult prea mult.

Copile triste şi obosite, care spun în faţa camerei că nu mai pot, că sunt obosite, că ar vrea să ajungă acasă şi să se joace cu păpuşile, după care apar vacile mamare, care le iau de o aripă şi încep să ţipe la ele că nu zâmbesc şi nu repetă programul artistic. Copilării distruse pe altarul hamburgerilor.

Cealaltă emisiune tembelă este Nu am ştiut că sunt gravidă, în care tinere americane mint relaxate cum nu au ştiut ele că sunt gravide timp de 9 luni, ba mai mult, una spunea că ea a fost virgină şi că nu poate înţelege ce s-a întâmplat, e un miracol dumnezeiesc. Iar părinţii ei se uitau extaziaţi la ea, uite dragă, noua fecioară Maria. A născut un pui de negru.

Şi ia mai povesteşte-ne tu cum nu ai ştiut că 9 luni ai fost gravidă? Oare a fost atât de dificil să vezi că nu mai curge sângele lunar din tine în tot timpul ăsta? Sau nu ai văzut DITAMAI BURTOIUL care se umfla? Credeai că e burtoi de bere? Sau for the sake of fuck, tu nu te duci la ginecolog decât când simţi că curge din tine un şuvoi de apă un pic mai mare decât un pipi obişnuit?

Oricum, asemenea minciuni nu pot exista decât în america, unde legea te obligă să nu fii judgemental, deci e obligatoiu să te prefaci că crezi orice târâtură care se crede fecioara Maria. Iar dacă din asta faci un serial de televiziune şi scoţi şi bani, cu atât mai bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.