Nimeni nu ar fi crezut că Olanda va pierde cu Argentina. NIMENI. Desigur, exceptându-l pe bătrânul Jerome, de care ieri s-a făcut mișto la greu, dar voila, că pe Argentina a ghicit-o. La fel și Roxana, care ieri a dat-o cu motivare, subiect și predicat, iar specialiștii au luat-o în bașcheți.

caracatita roxana

Din păcate, Olanda nu are echipă de moral. Întotdeauna, când ajunge în fazele superioare, clachează elegant.
Meciul de ieri a fost o mizerie, o mizerie profundă, cu un Robben plonjor și un Messi inexistent. Singurul care mi-a plăcut a fost Kuyt, care a alergat cât pentru toată echipa, dar singur nu ai cum să duci un meci.

Nu știu ce s-a întâmplat în prelungiri, dar, după plictiseala majoră din timpul regulamentar, am plecat să mă culc, nu mi-a mai păsat, eu mă uit la aceste meciuri pentru fotbal frumos, dacă tot nu joacă românia. În atari condiții, să joace singuri.

S-a calificat Argentina.
E posibil ca Germania să piardă. E un turneu final pe teren american, prin urmare ar fi un semnal greșit pentru lumea fotbalului ca europenii să câștige. Iar FIFA nu vrea să dea semnale greșite.

Legat de FIFA, mă uitam aseară, ce magazin lucioas a devenit Cupa Mondială. Cred că de asta nici nu mai sunt atât de împătimit cum eram. În loc de oameni, vedem planuri scorțeoase de a face cât mai multe miliarde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.