Râdea nevastă-mea de mine ieri dimineață, văzând că îmi caut șireturi pe emag ahahaha, am ajuns să cumpărăm șireturi online, să mergem în magazin nu ne mai sufere, am evoluat, suntem la un alt nivel, poate chiar următor.

Mke, m-am enervat și m-am dus la Cora. Nicăieri, în niciunul din magazinele din galeria comercială nu aveau șireturi sau branțuri de niciun fel. Am intrat în Cora, aveau doar șireturi de alea plate, de teniși și branțuri din carton. Eu căutam șireturi tubulare și branțuri cu gel de la Scholl, din cauza diabetului am tălpile sensibile și am nevoie de ceva moale.

Mă duc la o doamnă care scana nuștiuce la raft și o întreb unde găsesc șireturi și branțuri. Îmi arată undeva pe un cap de raft, moment în care dau să îi zic că am văzut alea și nu sunt ce îmi trebuie. La care ea, fără să pot deschide gura:

– Dacă vi se par scumpe, să știți că mai sunt pe culoarul central, la cutiile cu produse la 5 lei.

Mi-am analizat trelingul de firmă, adidașii de 150 de euro din picioare, tricoul de pe metalhead, am mulțumit și am plecat la dracului de acolo, dacă vede lumea sărăcie pe mine, înseamnă că am o problemă cu fața.

Deci nu, nu se mai găsesc șireturi și branțuri așa ușor, să știți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.