Asta e întrebarea.

Am zis să nu scriu nimic despre Michaela my hair is on fire, pentru că nu prea am nimic de spus de bine și decât să îmi ridic fanii marii cantautoare în cap, mai bine tac. Da știu, sunt un sensibil.

Dar în seara asta am citit o dudă.
Deci Furadanul i-a fost procurat de șefa fan clubului Mădălina Manole. Cumpărat de la un tip din Cluj (ave ardelenilor!), tip care acum riscă vreo 15 ani de pârnaie, pentru diverse motive.

În schimb șefa fan clubului Mădălina Manole nu va păți nimic, fiind extrem de clar că ea nu știa la ce va folosi cântăreața cei 400 de mililitri de pesticid.

Deci Furadanul este utilizat (era, ca acum e interzis) la stârpirea insectelor din culturile de cartofi, porumb sau soia.
Îmi imaginez o discuție suavă între cele 2 turturele:

– Fată, mâine merg la prașila a 2 a la soia și am nevoie de niște Furadan, că a dat Colorado în ele ale dracului de nu mă mai descurc de nici o culoare.

– Fată, știu eu un ardelean vânjos, potent, curat și cinstit, care aduce pe sub mână exact ce ai tu nevoie, dar să știi că e marfă grea, e interzis în UE.

– Fată, știi că eu nu mă zgârcesc niciodată la ce e bun. Adu Furadanul, plătesc oricât, sunt fată giorno și gigea.

Vorba românului. Dau la mij.

Adică tu, șefă de fan club, îmi aduci mie, cântăreață de succes și toate alea, Furadan, un pesticid extrem de puternic, cumpărat de pe piața neagră și nu știi pentru ce îl vreau?

Ce putea să facă? Să prășească? Să scape plantațiile de cartof de dăunători? Să facă salată din varza de bruxelles?
Ce?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.