Tot timpul dau în trafic de bicicliști analfabeți din punct de vedere ai codului rutier. Oamenii nu au nici o treabă, nu știu regulile, ei știu că au bicicletă și că trebuie să te dai de pe pista de bicicliști. În rest, pe stradă, e ca pe câmp, zburdăm.

Cea mai enervantă fază este atunci când rromânul nostru, posesor de bicicletă de minim 1000E, altfel nu își merită banii, merge pe trotuar lejer, claxonând nemernicii care îi ocupă cumva spațiul, iar când ajunge la o trecere de pietoni, țuști pe trecere, din mers, în mare viteză. El nu mai e biciclist, e pieton atunci.

Downomanilor, biciclistul are prioritate pe trecerea de pietoni doar dacă e pe jos și ține bicicleta de ghidon. Altfel e doar un incapacitat în trafic, care încurcă oamenii.
Vă dați seama că, în cazul în care unul din înceții ăștia e accidentat pe trecere, va zice că ducea bicicleta de ghidon. Dovedește că nu e așa.

Aș vrea ca la biciclete să se dea examen ca la motociclete. Măcar să dai sala, să văd că ai un minim de cunostințe ăn domeniu. Nu așa, fiecare hipster își ia tricicleta și începe să pună vieți în pericol.

De asta îmi place mie GoPro-ul. Mă ține liniștit și relaxat la volan. Mai rămâne să îmi iau un card de 32 și stau calm.

Foto latrecut.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.