Se face ușor, se da cu ulei de masline, se presara cu sare, piper si praf de usturoi si se da la cuptor 3 ore la ~180 de grade.

Tomahawk găsiți la Cutitul de Aur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

31 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Un fleac! L-ai ciuruit!

  2. #2

    aia e vita? si ai gatit-o well done? NO SOUP FOR YOU!

  3. #6

    Nu stiu de ce, in ultimii ani, am asociat carnea de vita doar cu steak-urile, 5 minute pe o parte, 5 pe cealalta, sare, piper, unt, cimbru usturoi, gata masa. Am fost putin surprins cand a zis Dani Corban 50 de minute la cuptor, acum te vad pe tine cu 3 ore, probabil ca exista viata si dupa steak-uri.

    • #7

      Eu asociez carnea de vită cu ciorba. Dacă ai și un os de-ăla cu măduvă… ce să mai, român adevărat 🙂

    • #8

      mi am luat si 4 rasoale. duminica

    • #9

      @Skyler, să vezi cum e după 9 ore, la foc mic, maxim 100 grade. După care, capacul jos și juma’ de oră la rumenit.
      Recomand coadă de vită, dacă aveți noroc și găsiți.

    • #10

      la Metro am vazut mereu coada de vita. Mmmm-hmmmm. Tocanita din coada de vita la ceaun (musai de fonta). Hai ca mi-am facut meniul pe weekendul asta.

  4. #11

    Sa pastrezi sosul, poti deriva multe preparate din el.

  5. #12

    Am luat ieri din Cuțitul de Aur un porterhouse de aproape 1 kg.
    A ieșit delicios!

  6. #14

    Sau poți s-o lași 20-25 de min în o oala sub presiune (eu folosesc de vreo doi ani Tefal One Pot) și apoi la cuptor 10 min pentru rumenire!
    Îți garantez ca are același gust! Pe încercate!
    La fel procedez cu coastele. Înainte stăteam tot 2-3 ore să le fac la cuptor.

    • #15

      well, eu am fost pompier si am vazut ce inseamna explozia unei oale sub presiune. mnu in casa mea

    • #16

      Da’ chiar, cand imi amintesc episodul asta, citit candva in “Pompierul”, mi se zbarleste pielea pe mine.

    • #17

      Cartea aia mi-a marcat copilaria.

    • #18

      sms.ms :)))

    • @Arhi: One Pot e sub presiune cu tot felul de trilulilu, n o poți deschide dacă are presiune, supape șmechere, timpi presetați pe care nu i poți modifica și volum util de 4 litri jumate.
      Am și eu, pentru o supă rapidă sau chestii pe care le vrei gata într o oră, e mishto. E ca o kuktă….dar nu e feelingul de bombă când lucrezi cu ea. Eu zic să te bagi, la chestiuțe mici de o masă e foarte faină.

    • #20

      Stati asa ca nu mai suntem in epoca de piatra cu Kukta si altele.
      Fissler, WMF, KuhnRikon, dai 300 de euro pe oala dar te anunta cand ajunge la presiune, setezi timpul, bipaie cand e gata, te avertizeaza cand urca sau coboara presiunea, sunt si modele care iti dau notificare pe mobil.
      Tehnologia a avansat de acu 40 de ani.
      Bors ucrainian 25 minute rasolul si inca 5 minute celelalte ingrediente. Dar hei cine vrea sa fiarba carnea cu orele poa sa faca si asa

    • #21

      300 de euro o oală?! da’ ce e maică, rachetă?! mă duce pe lună și mă întoarce vie și nevătămată, ca pe Bezos?!

    • #22

      @AdyP sunt si variante mai ieftine, alea mai de baza de la WMF eu am luat si una de 4.5l la Black Friday cu 85 de euro dar la aia iti setezi tu timer separat.
      Acuma poate ca e mult dar eu de asta muncesc ca sa imi fac viata confortabila. Adica muncesc ca sa traiesc. Am si Optigrill, Roborock, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, si imi iau ce mai apare si consider eu ca este folositor. Ca nu o sa imi faca nimeni statuie cand crap

  7. #23

    Eu pentru angus m-am specializat in sous vide. Asa nu ai cum sa dai gres…

    LE: articolul tau mi-a adus aminte ca am un ribeye in frigider care trebuie condimentat in seara asta, lasat in frigider pana maine si apou gatit si savurat cu minim una bucata butelie vin rosu sec…

  8. #24

    Look how they massacred my boy…

  9. Sous vide tati. Acum au apărut alea de le folosești in orice oala/vas. 2 ore la SV. 1 minut pe parte. Perfect iese vita.

    Chiar. Cat e kilu?

  10. #28

    Cutitul de aur ruleaza fin.

  11. #29

    Ma bucur ca nu sunt vegan.

    In alta ordine de idei, remember sophietherapy? s-a intors la webchat pe CB, este live in weekend, are si cont only, gasesti inregistrari pe webcamrips,

  12. #30

    Word!

  13. #31

    Daca tot e despre mancare, nea_zapada beù un apéro cu niscaiva carnita facuta de el insusi: i.imgur.com/Ow88fsa.jpg