Dacă ar fi să fac o cameră specială pentru un copil, aş face-o in primul rand tech

Adică aş umple-o cu gadgeturi de tot felul, mascate de diverse accesorii. Aş pune senzori de lumină, care să reacţioneze la sunet, dacă plânge să se aprindă imediat lumina. Desigur, un set de webcamuri camuflate inteligent, care sa filmeze şi să transmită 24/24. Nu ştii niciodată de unde sare o bonă cu apetit pentru bătaie sau furt.

Altfel, din punct de vedere al designului, visez la o cameră complet roz, cu luna şi stelele pe tavan, desigur fosforescente, cu perdeluţe cu inorogi la ferestre şi un pat mare, cu baldachin, desigur roz. Iar într-un colţ, o grămadă mare mare de ursuleţi, păpuşi şi alte jucării. Totul completat cu un covor mare şi pufos. Nu îmi plac designurile minimaliste pentru camere de copii, parchet lucios, un fotoliu Poang de la Ikea şi o plasmă pe perete.

În plus, am aflat o chestie tare utilă: dacă vrei să îi amenajezi celui mic o cameră proprie, acum poți asorta și ferestrele cu restul camerei.

Gealan are un tip de profile de ferestre Acrylcolor, colorate prin extrudare precum și folii adezive pentru a asorta fereastra și la interior.
Și cu ocazia asta au creat un concurs pe facebook, prin care mămicile pot să-și asorteze virtual camera copilului cu unul din profilele colorate Acrylcolor de la Gealan.

Dacă introduci acolo o poză și chemi lumea să te voteze poți câștiga câteva jocuri și jucării sigure și educative: o bicicletă de lemn fără pedale, un telescop sau un joc de constructii și un camion de lemn.

Până acum din camerele asortate în concurs mi-a plăcut mie cel mai mult cea de mai sus.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.