deschamp

Din 1998 eu nu sufăr echipa de fotbal a franței. BIne, dintotdeauna nu îi sufăr pe francezi, am adorat memeul acela cu french military defeats, dar după campionatul mondial de fotbal din 1998, am detestat tot ce înseamnă- fotbal francez cât de mult am putut. Pentru că, în 1998, campionatul mondial a fost organizat de franța.

Și ghiciți ce. Toată lumea a tras de franța ca de Terente să ajungă în finală, să își scoată Blatter banii. Iar în finală au jucat incredibil de prost, au faultat îngrozitor, am vaga impresie că ȘI ATUNCI au mutilat tot un Ronaldo, după care toată lumea a ținut minte cum au fost ei campioni mondiali.

Ieri, când am văzut cum îl măcelărește Payet pe Ronaldo, iar arbitrul s-a făcut că nu vede nimic, am vrut să închid televizorul și să nu mă mai uit. Pur și simplu se repeta istoria, totul ca să iasă bine curajoșii lui Hollande, banul să curgă gros iar lumea să fie fericită.

Nu sunt vreun fan portugalia, Ronaldo mi-e mai antipatic decât o bloggeriță de beauty sau un pișcotar auto, dar dreptatea e dreptate. Din fericire, a câștigat portugalia. Păcat că nu îmi place limba aia a lor obosită, cu multe u-uri, gen CRIȘTIANU RUNALDU.

Și da, m*** Franța.

O notă specială pentru comentatorii protv, care, CU ADEVĂRAT, mi s-au părut cei mai proști comentatori sportivi pe care i-am ascultat în viața mea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.