french-military-victories

Înainte de începerea campionatului european de fotbal, francezii asigurau pe toată lumea care voia să îi audă că Franța este cel mai sigur loc de pe pământ, în acest moment. Desigur, am râs elegant, amintindu-mi imaginile de la TV cu forțele de securitate franceze căznindu-se să urce un taluz de pământ, în urmărirea asasinilor #jesuischarlie.

După care, în cel mai sigur loc de pe pământ, suporterii ruși au intrat la meci cu toate materialele pirotehnice cu care au vrut să intre. Lăsați că nu au fost controlați la intrarea pe stadion, că na, asta e, e greu să controlezi 50 000 de oameni, deși galeriile ar trebui să aibă tratament special oriunde. Dar cum au trecut granița cu chestiile alea, v-ați întrebat? Ruși, adică nu Schengen, adică au beneficiat de control vamal pe oriunde ar fi intrat. Cel mai sigur stat de pe pământ, da?

După care un alt pios islamist a ucis un căpitan din forțele de securitate franceze, la el acasă. Știrile menționau la Printre altele că teroristul se baricadase în casă, unde mai ucisese și o femeie, probabil soția tipului.

După care ieri, un sănătos islamist a vrut să facă, conform propriilor declarații, „un sacrificiu de ramadan”, prin urmare a înjunghiat, cu 2 lovituri de cuțit, o fată de 19 ani. Din fericire, fata a scăpat cu viață.Atacatorul e la psihiatrie. De asta îmi place mie de israelieni. Dacă se întâmpla asta acolo, tipul era mort până să atingă asfaltul cu fața.

Deci mergeți la Paris, la meciuri. Franța e cel mai sigur loc de pe pământ.
Iar islamul e religia păcii.