Am un amic care s-a cuplat cu dragostea sa din liceu, la vreo 10 ani după terminarea liceului, când și-au dat seama ei ce mare iubire a fost între ei. Vorbeau despre mutat împreună, vise frumoase, chestii, sentimente fluturele prin stomac, tot tacâmul.

Până când îl anunță asta pe al nostru că în după masa asta iese cu fetele în oraș. I s-a părut ciudat omului că se aranjase mult prea mult pentru o ieșire cu fetele, așa că, după ce a plecat, a urmărit-o puțin. Surpriză, întâlnirea cu fetele era o întâlnire cu un domn bine, la masă la La mama, un sărut dulce de bun venit, mânuțe ținute pe masă, tot tacâmul.

Evident, ca orice fraier care se respectă, s-a dus acasă și a așteptat-o, nu se face să faci scandal în restaurant, nu? Știți care a fost reacția ei când i-a zis?
Mi-ai trădat încrederea, cum să mă urmărești și să nu ai încredere în mine?? Long story short, se pare că doamna mai avea o relație, de vreo jumătate de an înainte de a se cunoaște cu iubirea vieții sale. Dar nu era nimic serios, doar sex, din când în când. Iar în seara aia, se întâlniseră ca să se despartă, iar ea ar fi fost doar a lui, din acel moment.

Lucru imposibil acum, pentru că, vedeți voi, îi trădase încrederea. Așa că l-a părăsit, mândră.
Ai fi zis că omul a fost mulțumit de rezultat și de faptul că a scăpat de o doamnă cu morală ușor cam laxă. Doar că nu. A suferit ca un câine după ea, telefoane, implorări de să îl ierte, că a fost nebun de dragoste, flori livrate la muncă, acasă, tot tacâmul.

Și iată cum țuțureii noștri au ajuns iarăși împreună. Iubire, chestii, gustul celui de dinainte deja trecuse. Până când…da da, ați ghicit, a prins-o, din nou, că îl înșeală, cu un coleg de muncă. Gen el își făcea planuri de căsătorie acum.

Nu știu ce e făcut în continuare, nu m-a mai interesat, viața proștilor e obositoare, are prea multă dramă și tragedie.
Ce știu e că, dacă te-a înșelat o dată, te va mai înșela și după aceea. Un trădător rămâne trădător pe viață, iar minciunile pe care ți le spune sunt doar metoda sa de a scăpa de responsabilități.

Dacă ierți, ești prostul relației și îți meriți soarta. Poți ierta orice, dar nu trădarea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.